ExcelKlus heet sinds 12 februari 2016 Jazetti. U kunt onze vernieuwde website via deze link bereiken: https://www.jazetti.com.

Wilt u een gerichte interactieve Excel en/ of VBA cursus?

In de meeste functies is het gebruik van Excel niet meer weg te denken. Toch blijkt telkens weer dat niet alle mogelijkheden van het programma benut worden. 

Dat is natuurlijk zonde! Met de juiste kennis bespaart u veel tijd bij het maken van rapportages, verbetert u uw analyses, oogt uw presentatie van de gegevens professioneler en behoren foute formules tot het verleden. Een Excel cursus is hiervoor een uitermate geschikte oplossing.

Wilt u een stap verder gaan door werkzaamheden in Excel automatiseren? Dan kunt u gebruik maken van de Visual Basic for Applications (VBA) programmeer cursus.

ExcelKlus.nl heeft een unieke interactieve trainingsmethode en biedt trainingen aan op beginner - gevorderde - en expert niveau. Wij geloven dat cursisten de stof sneller en beter kunnen opnemen, op het moment dat de training op het juiste niveau is, daarnaast hoort de stof aan te sluiten op het dagelijks werk. Om dit te realiseren gaan wij samen met u onderzoeken welke onderdelen behandeld dienen te worden en wat het gewenste te behalen niveau is. De Excel cursus wordt binnen uw organisatie verzorgd. Deelnemers aan de Excel training ontvangen een certificaat na deelname.

Uit ervaring weten wij, dat zien doet geloven. Als een gemotiveerde Excel gebruiker ziet wat - in relatief korte tijd - mogelijk is, dan is hij verslaafd!

Wilt u meer succes met Excel? Neem dan contact met ons op.